Search found 198 matches

by goodywp
09 Sep 2020 14:21
Forum: DOS Batch Forum
Topic: cmd line run and background run difference
Replies: 6
Views: 1157

Re: cmd line run and background run difference

Thanks Steffen! good suggestion and helpful!
by goodywp
21 Aug 2020 14:21
Forum: DOS Batch Forum
Topic: cmd line run and background run difference
Replies: 6
Views: 1157

Re: cmd line run and background run difference

Thanks Steffen!

This Bamboo plan run can be literally treated same as Windows scheduled task background run...

So far observed,there are some difference of running in cmd line and background run, for both some Batch scripts or some PowerShell scripts behavior...

Thanks again....
by goodywp
20 Aug 2020 15:27
Forum: DOS Batch Forum
Topic: cmd line run and background run difference
Replies: 6
Views: 1157

Re: cmd line run and background run difference

Hi Steffen, I implemented in bamboo plan which shall run in bamboo server. I think that it could be like scheduled task to run in Windows. On Bamboo it called inline scripts... I tested the script itself on bamboo server using cmd line it works. But when I run it from bamboo plan on browser it will ...
by goodywp
20 Aug 2020 07:50
Forum: DOS Batch Forum
Topic: cmd line run and background run difference
Replies: 6
Views: 1157

cmd line run and background run difference

Hi all, I had an experimental run between cmd line and background run. The cmd line run successfully. However, I found that the background run stopped at certain point not completed. I tried using start /wait cmd /c call, and meanwhile put exit at the end of that batch file in this case, remoteDownl...
by goodywp
04 Aug 2020 16:00
Forum: DOS Batch Forum
Topic: Old topic about xcopy
Replies: 8
Views: 1545

Re: Old topic about xcopy

@aGerman yes you are right. set source=\\casnprfil1\QADATA\QA_RELEASE\T500B09046-0200_Lane7000_TWM_MOCKUP_00000 set destination=D:\CA_CONVERT\New_pkg set opkg=T500B09046-0200_Lane7000_TWM_MOCKUP_00000 Robocopy /MIR "%source%" "%destination%\%opkg%" /E the above works but still complaining and gave m...
by goodywp
04 Aug 2020 15:23
Forum: DOS Batch Forum
Topic: Old topic about xcopy
Replies: 8
Views: 1545

Re: Old topic about xcopy

It is really dilemma.
The script itself run is OK. when it implemented on Bamboo server it is a dilemma..
when using mapped drive Y:/Mainfolder, it will complain Invalid drive specification
when using \\casnprfil1\root\Mainfolder, some files shall be missing not copied...
by goodywp
04 Aug 2020 12:27
Forum: DOS Batch Forum
Topic: Old topic about xcopy
Replies: 8
Views: 1545

Re: Old topic about xcopy

Thanks both bakemonogatari and aGerman!! The issue was about the mapping for the path, usually there is a root folder which will be mapped in Y: (that is Y:=\\casnprfil1\rootfolder). After corrected this issue, both working fine. However, there is another issue came out on the surface luckily caught...
by goodywp
25 Jul 2020 06:06
Forum: DOS Batch Forum
Topic: Old topic about xcopy
Replies: 8
Views: 1545

Re: Old topic about xcopy

@Squashman! Thanks for your reply. Here is the real one set source=\\casnprfil1\QADATA\QA_RELEASE\T500B09046-0200_Lane7000_TWM_MOCKUP_00000 set destination=D:\CA_CONVERT\New_pkg set opkg=T500B09046-0200_Lane7000_TWM_MOCKUP_00000 xcopy "%source%\*" "%destination%\%opkg%" /s /i on PC, set source=Y:\QA...
by goodywp
24 Jul 2020 18:56
Forum: DOS Batch Forum
Topic: Old topic about xcopy
Replies: 8
Views: 1545

Old topic about xcopy

Hi all, I had a xcopy issue as below: xcopy "source\folder\*" "destination\%folder%" /s /i Since the source is located in network drive and mapped to Y: I had two tries, one on my PC, another on server on PC, When used Y:\xxxx\folder , the above is working, but if using \\casnprfil1\xxxx\folder got ...
by goodywp
17 Oct 2019 14:45
Forum: DOS Batch Forum
Topic: Insert new line at certain line works but the lines starting with ; all gone, why?
Replies: 3
Views: 7506

Re: Insert new line at certain line works but the lines starting with ; all gone, why?

Thanks Eureka's help! SETLOCAL ENABLEDELAYEDEXPANSION set inputFile=Load_SDK.M71 set outputFile=Load_SDKtest.M71 set _strInsert=9993047045001700_LINGOT_WP_MKP.P3O set _strFind=9993047031002908_WP_WBService.P3P FOR /F "usebackq delims= eol=@" %%A IN ("%inputFile%") DO ( Echo %%A | Find "%_strFind%" &...
by goodywp
17 Oct 2019 13:55
Forum: DOS Batch Forum
Topic: Insert new line at certain line works but the lines starting with ; all gone, why?
Replies: 3
Views: 7506

Insert new line at certain line works but the lines starting with ; all gone, why?

Hi I tried to insert a new line at a certain line. It works via below two code pieces but all the lines beginning with ; are all gone, why? any solution? My original file (Load_SDK.M71) looks like this ; ;----------WebPlatForm_2.10.9.B---------------------- 9993047039001700_WP_APPS_BROWSER.P3O 99930...
by goodywp
26 Aug 2019 10:16
Forum: DOS Batch Forum
Topic: Remove or comment out string from second occurrence in a file
Replies: 0
Views: 15646

Remove or comment out string from second occurrence in a file

I have searched and seems not getting a solution. Here is my task. I have a catalog file (text file). In this catalog file, I have some contents like this ; Group 1 -epackage ...... ;Group 2 -epackage ..... ;Group 1 -eimport ... ;Group 2 -eimport This above catalog file needed to be remove or replac...
by goodywp
10 Jul 2019 09:45
Forum: DOS Batch Forum
Topic: Find command did not read temp params anymore
Replies: 3
Views: 4531

Re: Why this temp read params not find anymore

Today, I got another issue which I could think of similar to this original issue set sch_1=T501-08815-0103 find /i "%sch_1%"<all_scheme.txt>>list_sch.txt Here is what I got find: /i: No such file or directory find: T501-08815-0103: No such file or directory The above script works fine in my laptop b...
by goodywp
29 May 2019 07:19
Forum: DOS Batch Forum
Topic: Find command did not read temp params anymore
Replies: 3
Views: 4531

Re: Why this remp read params not find anymore

ShadowThief wrote:
28 May 2019 19:47
BaseMain.cfg (whatever that is) seems to have been deleted
Thanks for your reply! Yes I was thinking that way but checked that the file was there...
by goodywp
28 May 2019 11:08
Forum: DOS Batch Forum
Topic: Find command did not read temp params anymore
Replies: 3
Views: 4531

Find command did not read temp params anymore

Hi all, I just came across this issue, sth. related to system. :: load parameters from BaseMain.cfg find /V ";;" BaseMain.cfg | find "=" > __temp_read_params for /F "tokens=*" %%I in (__temp_read_params) do set %%I del /Q __temp_read_params >Nul Basically, it shall read the params from BaseMain.cfg ...