.exe dos based program that contains menu won't open

Discussion forum for all Windows batch related topics.

Moderator: DosItHelp

Message
Author
Ed Dyreen
Expert
Posts: 1441
Joined: 16 May 2011 08:21
Location: Flanders(Belgium)
Contact:

Re: .exe dos based program that contains menu won't open

#16 Post by Ed Dyreen » 19 Jun 2012 20:20

'
What I do with any program is to see and check if it tries to communicate with errorLevel's, always.

Code: Select all

@echo off

"%$fullPathFile%"
echo.errorLevel=%errorLevel%_

pause
Whereas errorLevel zero means there is no error, or the developer didn't care to bother, or it is intended to behave like that.

phyxe
Posts: 10
Joined: 17 Jun 2012 20:48

Re: .exe dos based program that contains menu won't open

#17 Post by phyxe » 19 Jun 2012 20:51

squashman i was able to run those nice application you told me about and i got a lot modules running, well i did have the list and copied them to a folder in my memory stick; but checking them against the new system it also contains those modules, though some are different in versions, so what shall i do now?

phyxe
Posts: 10
Joined: 17 Jun 2012 20:48

Re: .exe dos based program that contains menu won't open

#18 Post by phyxe » 19 Jun 2012 20:54

@ed dyreen

it gave me errorlevel zero and as you say i suspect that it was designed that way

Dos_Probie
Posts: 233
Joined: 21 Nov 2010 08:07
Location: At My Computer

Re: .exe dos based program that contains menu won't open

#19 Post by Dos_Probie » 20 Jun 2012 08:03

have you tried adding a pause in your batch file to stop and check what
the error message is?

phyxe
Posts: 10
Joined: 17 Jun 2012 20:48

Re: .exe dos based program that contains menu won't open

#20 Post by phyxe » 21 Jun 2012 00:56

it only shows 'press any key to continue...'

Post Reply